Valokuvauksen tilaaminen Photoiisulta on vaivatonta – näin se etenee

Kuvausaika- ja paikka sovitaan kuvauksen varauksen alkumetreillä. Samalla sovitaan myös hinta, sekä kuvauksen teema ja kohteet. Jos mielessä on jo valmis tyyli kuvaukselle, voit laittaa esimerkki kuvan minulle, jolloin pääsemme mahdollisimman lähelle haluttua lopputulosta.

Kuvauspäivänä emme pidä kiirettä, jollei aikataulu sano niin. Ei siis paineita siitä, ettei aika riittäisi!

Kuvien toimitusaika on 1-10 päivää, riippuen kiireistäni. Kuvat toimitan yksityisessä nettikansiossa suomalaisessa Kuvat.fi palvelussa. Säilytän kuvia kuvapankissa, mutta kuvien säilytyksen vastuu on myös ostajalla. Kuvat kannattaa ladata ja laittaa säilöön itselleen, sillä aina voi tapahtua teknillisiä ongelmia.

Kun saan kuvat valmiiksi, lähetän Sinulle linkin, jonka kautta pääset katselemaan ja lataamaan kuvat laitteellesi. Linkkiä voi jakaa eteenpäin esimerkiksi ystäville tai juhlavieraille – kaikki linkin omistajat pääsevät katsomaan ja lataamaan kuvia.

Kuvien käytöstä sekä editoinnista

Kuva on kuvaajan omaa kädenjälkeä, kuten veistos veistäjän kädenjälkeä. Kuva on siis tekijän (tässä tapauksessa Photoiisun) kädenjälkeä, eikä omia editointeja, taikka rajauksia katsota suotaviksi. Jottei asiakkaan tarvitsisi itse muokkailla kuvaa lisää, niin siksi kysyn toivottua kuvan tyyliä.

Photoiisu ei anna asiakkaille lupaa muokata kuvia itse, eikä alkuperäisiä kuvia ole mahdollista saada itselleen ”koska voin itse muokata ne”. Kun varaat kuvauksen, oletan, että olet tutustunut portfoliooni ja tapaani tuottaa kuvia. Uusinta muokkausta saa pyytää 2 viikon sisällä kuvauksesta, ennen kuin on maksanut laskun. Kun maksat laskun, se on minulle merkki, että olet tyytyväinen kuviin, etkä halua niihin muutoksia. 2 viikon jälkeen poistan kuvat tietokoneeni juuresta, sillä tarvitsen vapaata levytilaa toisten asiakkaiden kuviin.

Kuvia saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, mutta kuvan kuvaukseen on merkittävä kuvaajaksi @Photoiisu TAI (C) Iia Mulari. Tekijänoikeudet ovat kuvaajalla ja on laitonta jakaa tekijänoikeuksien alaista materiaalia ilman mainintaa oikeuksien omistajasta.

Kuvista saa teetättää paperisia kuvia.

Laskutus ja maksaminen

Laskut toimitan PDF – tiedostona sähköpostissa / WhatsApissa / Messengerissä, mutta myös paperinen lasku on saatavissa (kerro jos haluat paperisen laskun). Maksun voi suorittaa käteisellä, Mobilepaylla tai tilisiirrolla. Maksuaikaa laskulla on 10 vuorokautta. Joustavaa maksuaikaa saa / voi pyytää, kunhan sen tekee ajoissa, eikä eräpäivän mennessä jo umpeen.

Ennen laskun maksamista katso kuvat läpi ajatuksella ja mieti, tarvitsetko lisäpalvelua.

Myöhästyneestä laskusta laitan eräpäivän umpeutumisesta kolmen (3) päivän kuluessa 10€ muistutuslaskun.